Странице

уторак, 18. јун 2013.

23. Vreme je za poklone


Beli džakovi puni šuta i okviri od starih prozora i vrata privukli su moj prezrivi pogled, tek da im stavim do znanja da me više ne zanimaju. Adio, do nekog sledećeg projekta renoviranja stana. Papuče počeše brže da udaraju, čas u stopala čas u asfalt, požurujući me. Svako duže gledenje kroz prozor stana koji se renovira bio bi čist mazohizam. U redu je to gledanje, pre izvođenja radova u sopstvenom stanu. Tako skupljamo ideje i korisne činjenice koje ćemo primeniti u svom slučaju. Ali, nakon što su mi majstori izašli iz stana, ovakvoj sceni mogu da uputim samo jedan nadmeni pogled preko ramena: I have been there…
Znam, nije me dugo bilo.
Ali zato, kao roditelj koji je dugo bio odsutan, vraćam vam se sa poklonima! Naši prijatelji iz Vilede pripremili su korisne proizvode koji će vam olakšati svakodnevne kućne poslove i male radne akcije nakon što kažete Adio!  belim džakovima šuta!
Moj saveznički odnos sa Viledom uspostavljan je pre par godina nakon prethodne akcije adaptiranja stana. Tada je u kuhinji klasičan šporet zamenjen staklo keramičkom pločom. Brisala sam je mekanim krpama i odgovarajućim sredstvima za čišćenje da je ne bih izgulila, sa svom onom požrtvovanošću sa kojom čuvamo nove i lepe stvari. Medjutim, to je oduzimalo mnogo vremena sve dok mi Glitzi nije postao saveznik. Ovaj sunđer je toliko efikasan da često zamanjuje i grebalicu. Lako briše sve ono što ce zalepi na ploči, ali je ne grebe. Važno je da se šporet dobro očisti ali i da se ne uništi pri tom čišćenju i očuva što duže.
Ovo je moja lična preporuka , a evo šta iz Vilede kažu o Glitzi sunđeru:
Jedinstven proizvod na tržištu za čišćenje novih šporeta sa keramičkom pločom u savremenom domaćinstvu. Abrazivna strana Glitzi staklo-keramika sundjera bez ogrebotina i oštećenja uklanja  zagorelu i zapečenu nečistoću. Nije potrebna upotreba hemijskih sredstava. Sunđer se koristi vlažan, lako se održava ispiranjem u toploj vodi.
Da li vi imate neki proizvod koji je vaš “saveznik” u kući, pomoću kojeg stvari obavljate brže i lakše? Da li koristite Viledine proizvode? Pošaljite nam Vaše savete kao komentar na blogu, putem Facebook stranice Helperka ili  na mail helperka.rs@gmail.com. Pet naj komentara biće nagrađeni poklon paketom Vilede.


Helperkin 23. savet:
Za čišćenje staklo-keramičkih ploča koristite za to predviđene specijalne sunđere, uštedećete mnogo vremena.










Imena dobitnika biće objavljena 26 i 27 juna!










36 коментара:

Maja Tomic је рекао...

Vileda jeste skkuplja od drugih proizvoda ali se isplati. Druge krpe brze dobiju neprijatan miris i iscepaju se. Kad god mogu sebi priustim Viledu. Pratim sniyenja i akcije

BOJANA је рекао...

VILEDA je moja desna ruka u kuci...za nju vazi ono pravilo " ZA NEKOGA SVE ZA SVAKOG PO NESTO" !!!

Tamara је рекао...

Mame koje imaju malu decu veoma dobro znaju kako je to kad treba da središ malo kuću, a neko ti non-stop skače, prevrće, urla... :) Da mi nije Vileda Dustina... uh, kako brzinski obrišem prašinu.SPAS!!! A ona višenameska krpa.. joooj, ko je izmisli, ruke mu se pozlatile :))) Skakanje, loptanje..TRAS... čaša se prevrće, sok po stolu. Krpa, kao da je magična, upija u trenu. A posle kupanja dece, kupatilo je uvek puno vode. Naravno :) t, u spas, dolazi T - čistač sa drškom... I tako.. Ja se kunem u Viledu, a vi kako hoćete :)))

Unknown је рекао...

vileda je ubedljivo najbolja.moze da prica ko sta hoce vileda je zakon za cistocu

Unknown је рекао...

vileda je ubedljivo najbolja.moze da prica ko sta hoce vileda je zakon za cistocu

Unknown је рекао...

Ja samo mogu reci da kad me zena posalje u kupovinu uvek mi napise spisak na kome se obavezno nalazi nesto od Vileda proizvoda:sundjer za sudove,sundjer za staklo,sundjer za teflon,univerzalna krpa...i sve to moram da kupim duplo jer mojoj zeni nasa cerkica obavezno pomaze u ciscenju a kao sto vidite mama je odmalena uci da koristi samo najbolje,vileda proizvode.
I da dodam da uz Viledu kuca nam je stalno cista...

DANIJELA KLENCOVLJEVIC је рекао...

ovih dana sam sam izbacila sav namestaj,resila da sve ocistim i naoruzala se Vileda proizvodima.Soft Dust krpa za prašinu mi je pomogla da lako ocistim prasinu u celoj kuci,neverovatno kako lako sakupi svu prasinu.Obavezno je tu i univerzalna krpa,sa njom cistim svasta i jako je dobra,bez nje ne mogu.Tu je jos i krpa za staklo koja je neizostavna,odlicna je za prozore i sto je najbitnije ne ostavlja tragove pa se ne moram vise puta vracati da cistim neko mogu odmah preci na ciscenje poda sa Super Mocio koji je neverovatno dobar,nema savijanja i vlaznih ruku i sa njim cas posla ocistim sve podove u kuci...jEDNOSTAVNO RECENO..VILEDA-MOJA PREPORUKA SVIMA

Biljana Mandić је рекао...

Kao mama troje dečice, savršeno sam upoznata sa neredom koji nastaje. Ali, otkada sam upoznala Viledu, konačno sam opuštena. Svu prašinu koja nastane, začas Vileda Dustino metlica obriše, kada se prospu i sokići, Vileda sundjer-krpa, očas taj nered počisti, umazane podove, najlakše Vileda Active mop opere, sudovi se sjaje posebnim sjajem, jer su uživali u Vileda sundjerastom zagrljaju. Kada dodje red i na prozore, ne uplašim se kao ranije, jer znam da sa Vileda magičnom krpom, biće kao da stakla i ne postoje, savršenstvo to je. Vileda je moja nova prijateljica, jer se svi poslovi obave nasmejanog lica, a ostane puno vremena za uživanje sa decom u sitnicama. VILEDA- HVALA <3

Unknown је рекао...

V - rhunski kvalitet, za kucu spas Viledinim proizvodima dajem svoj glas
I - za prozore i za podove, kao i za prasinu, dok kucu brisem pretvorim se u masinu!
L - epota mog doma u trenu zablista sa viledinim proizvodima kuca mi je cista!
E - to to su te male sitnice, cetke, krpe, sundjeri i naravno rukavice!
D - izajn i kvalitet prepoznatljiv svima, ciscenje i pranje postaje rutina!
A - ko neko pita, jasno je ko dan, najveci sam ja Viledinih proizvoda fan!

Анониман је рекао...

VILEDA JE NAJBOLJI PROIZVOD KADA SREDIM KUCU SLEDI MIRAN SAN A MOJIM LJUBIMCIMA UGODAN DAN>

Анониман је рекао...

,, Добре ствари покрећу свет“. Само добре ствари покрећу свет, док га лоше држе прикованим у месту. Како се свет упорно окреће, то значи да - добро побеђује. Немојте то никад изгубити из вида, наоружајте се ВИЛЕДОМ !!!

Анониман је рекао...

Треба да знамо да је ВИЛЕДА увек сада, а не јуче или сутра, и да ни једна врста чекања на боље дане или прилике неће донети погодније време за чишћење од оног које је овог тренутка. Благословени смо што ВИЛЕДУ можемо давати другима без страха да ћемо је потрошити, јер она је непотрошена и дељењем се умножава.

Unknown је рекао...

Moje prvo carobno otkrice, bio je Vileda PUR Active sundjer za pranje sudova! Kao mlada i neiskusna domacica :), bila sam potpuno ocarana efektom pranja kao i duzinom trajanja sundjera! Nakon toga, kada su stigli klinci, provodila sam sate i sate pokusavajuci da ocistim sav nered koji su za sobom ostavljali, pogotovo umetnicka dela na zidovima, dok nisam pronasla Viledin Miraclean sundjer,kooji brise sve mrlje kao gumica za brisanje! Bez ova dva sundjera, moj zivot bio bi nezamisliv. Viledo, hvala ti sto postojis!

Suzana Petrovic

Misa Stojiljkovic је рекао...

Musko sam a ipak 2 puta nedeljno operem sudove.Nisam obracao paznju toliko na marku sundjera medjutim VILEDA PUR ACTIV je dugotrajniji od ostalih sigurno tri puta.Prilikom kupovine u megamarketima uvek smo kupovali Vileda proizvode i nismo se pokajali.VILEDA CISTI NAS DOM I CUVA MOJ BRAK.

Goran је рекао...

VILEDA Urukama i to je kraj nasim mukama.

Goran је рекао...

VILEDA U RUKAMA I TO JE KRAJ NASIM MUKAMA.

Provincijalka је рекао...

Ako počnem da nabrajam za šta sve koristim Vileda proizvode, a inače volim puno da "pričam"-to bi potrajalo. Ukratko rečeno: Vileda je nezamenjiiv proizvod , ako želite da vam kuća blista, a time i vama izmami blistavi osmeh!Za blistav dom, za osmeh na licu mom- VIleda!

Unknown је рекао...

Imam 70 godina i malu penziju, moj budzet je toliki da jednom u 3 meseca mogu da kupim Viledin proizvod, radujem se kada postane deo moje kuhinje i kupatila. Zadovoljna sam kvalitetom koji je postojan. Nerviram se kada kupim nesto pa je u pocetku dobro, a posle gubi na kvalitetu. Pozdrav

Nataša Aćimović је рекао...

Stvarno mogu da pohvalim Vaše proizvode, koristim ih redovno kući. Pošto imam veliko stepenište i sve je u pločicama, vileda Mop mi dosta pomogne da nemoram da klečim i ribam, za pranje suđa koristim i sunđere i krpe zato što mi duže traju i upijaju više pene. Od ostalih proizvoda koristim krpe za brisanje stakla, i sunđere za staklokeramički šporet stvarno su efikasni, pošto ja nisam baš neki ljubitelj pranja suđa :)

B'sMom је рекао...

Nista lepse od ciste i lepe kucice. A nekada je najlepse konsultovati prirodu i dobar sundjer da se sve cakli od cistoce. Limunov sok, soda bikarbona, dobar viledin sundjer... U tome mi pomaze i moja dvogodisnja devojcica koja obozava da sa zutim Viledinim sundjerom riba frizider i sve sto joj padne pod ruku. :)

Milovan је рекао...

Videla bez nje u kuci nema problema - sve je cisto i sve sija kad nam zatreba tu je videla

Анониман је рекао...

Vileda..:)
To je kao ime neke tete, koja brzo, efikasno, kvalitetno sredjuje i čisti naše domove. Lepo izgleda, sofisticirano, može se reći i ljupko..:) Iako se dame ne pitaju za godine, mora se reći da je dugovečna, što samo govori o kvalitetu od kojeg je satkana. Još davno mi je mama rekla za ovu čuvenu madam, jer je i sama čula i saradjivala sa njom. Po potrebi menja svoju odoru u razne boje, što joj dodaje na lepoti i privlačnosti. Dobar glas se daleko čuje, tako se i ja pridružujem preporukama da ovu tetu, gospodju Viledu uvek pozivate u Vaše domove, kao dragog i dobronamernog gosta :D

Анониман је рекао...

Vileda, vileda, vileda... :)
uvek osmeh uz Viledu, jer olaksava zivot kad je cistoca u pitanju.

Анониман је рекао...

Ja bih pohvalila Vileda gumene rukavice, koje su isto skuplje u odnosu na druge proizvode iz te kategorije, ali zato i duze traju. One su moj saveznik u skupljanju dlaka koje ostaju za mojim kucama i macama. Navucem rukavicu, pokvasim je i prevlacim preko mebla na krevetu i foteljama. Uspeh zagarantovan! Viledinim rukavicama pokupim sve do poslednje dlacice. I samo VILEDA, jer trajeeeee...

Анониман је рекао...

Vileda sazveznik za kucu koja blista
sa vileda proizvodima moja kuca je cista
I opet Vileda cuvar vaseg reda!

Sneza је рекао...

V-ise nisam Pepeljuga,
I-okruzena pepelom i prosutim bobom.
L-epo je imati iskrenog druga,
E-to je istina,dobrog,predobrog!
D-ustino metlica,
A- tu je i magicna krpa.

U-ruci SUPER MOCIO.

S-undjer VILEDA PUR ACTIV
R-ukavice gumene
C-ene nema,VILEDA
U-srcu,kucu mi cisti i sprema!

Tanja је рекао...

Vileda proizvodi su prakticni....Jesu malcice :) skuplji ali im zato vek je triputa duzi od odtalih proizvoda ....Krpe za pojas,cetke u ruke uz Velide proizvode, svaki posao prodje bez muke..:D

Dada је рекао...

Toga jutra mama nam ozbiljno rece:
"Danas se radi nesto najprece,
danas nema setnje, dosta je lencarenja,
dosao je dan velikog spremanja".
U tatinom pogledu malo je oklevanja:
"Zar mora bas danas, da nije neka greska?"
Mama se tiho, zadovoljno smeska.
Za tren oka vadi oruzje tajno
sundjer, krpe, metlicu, gumene rukavice,
zicu, kofu, praska - sve izgleda sjajno.
"Sta je ovo", pitam mamu zacudjenog pogleda.
Svecano mi kaza: "To je VILEDA!"
Svi u ruke sada krpe i sundjere!
Tati je poverila da brise prozore,
mome mladjem bratu briska s dugom drskom,
a ja sam prihvatio da rukujem praskom.
Sebi je odabrala dasku da pegla - i to je VILEDA!
Svi smo vredno radili,
VILEDA je sjajna,
nismo se umorili,
kuca nam je bajna!
Vratili smo pribor u ormar, na police,
VILEDA nam je sada kao clan porodice.

Анониман је рекао...

Vasa kuca blista,vileda krpa ostaje ista

Marko Djuric је рекао...

Vasim mukama je dosao kraj,vileda krpa za blistavi sjaj

Dragana Nikolić је рекао...

Na ulazu u kuću Viledin mop, savršena stvar za kišovite dane, začas prebriše svaku prljavštinu koju unesemo obućom, na polici Viledin Dustino, očas posla prebrišem prašinu, sundjera imamo gotovo u svakom kutku jer se začas nešto prospe. Nama je Vileda postala dekoracija u kući, spojili smo lepo i funkcionalno, ne znam kako bismo bez nje !

Анониман је рекао...

Koristim Viledin dustino metlicu za prasinu svakoga dana ,imam osecaj da sam kao francuska sobarica :D Jedinstven dizajn za zabavno brisanje prasine :)

Gaga N

ziza је рекао...

Vileda Vileda,stalno me gleda,pusti ja cu kaze,bolje brisem,od svih krpa,nemoj niko da se u tvojoj kuci vise trpa.Tvoja sam VILEDA blistvo sjajno,cistim i brisem i za svacijom kucom uzdisemmmmm

daca је рекао...

Bez Vilede cistoce nema,
ona je resenje nasih kucnih problema.

Sve je cisto,sve lepo mirise,
jer Vileda svu prljavstinu,za tren oka zbrise.

masa је рекао...

Volim cisto, kao
I sjaj
Lepo cisti pravi kucni raj
Eh da mi je poklon ovaj
Da mi kuca uvek blista
A da uvek bude mirisna i cista.

TAKI је рекао...

Vileda je moja produzena ruka, sve je lepo i sve blista. Od sundjera, pa preko krpe SOFT DUST, ali najvise me odusevljava metlica DASTINO.To je prava stvar, mojoj kuci daje pravi sjaj. Sve u kuci sija blista, bez VILEDE nebi bilo nista