Странице

субота, 28. децембар 2013.

Ako vam je potrebno malo vetra u leđa za nove uspehe u Novoj godini

Besplatna radionica “Lično i porodično organizovanje- veština koja se uči“ će se održati 29.12. od 11:30-13:30 u SC Ušće na drugom spratu u okviru Sensa grada sreće. Namenjena svima koji žele da boljim organizovanjem postignu više i ostvare bolji kvalitet života.


Ako imate utisak da ne možete da stignete da uradite stvari koje ste isplanirali, ako često tražite stvari koje su se negde zagubile, ako se loše hranite jer ne stižete da kuvate, ako propuštate važne događaje, ovo je prava radionica za vas.

Saveti su tako koncipirani da pružaju mogućnost da odmah počnu da se primenjuje i daju brzo vidljive rezultate. Radićemo i test na kako biste saznali kojem organizacionom tipu ličnosti pripadate. Na osnovu ovog saznanja moći ćete da primenite organizaciona pravila koja su prilagođena baš vama, kako biste postigli maksimalne rezultate. Moći ćete da izložite svoje organizacione probleme i dobijete konkretne odgovore za njihovo prevazilaženje.


Radionicu vodi Zorana Vujić, magistar međunarodnog menadžmenta, prvi profesionalni organizator u Srbiji i urednica bloga Helperka, a održava se u saradnji sa Centrom za mame.





Нема коментара: