Странице

четвртак, 21. март 2013.

21. Hairstyle

Pažnja!!!
Studio Sunflower je pripremio nagrade za najkreativnije „Helperke“!
Pogledajte uputstvo na kraju teksta!

Da li ste zadovoljne svojom frizurom? Ha, ha, tu sam vas čekala! Uvek može bolje, zar ne! Naš gost savetnik, Lady Sunflower, otkriće nam tajnu kako da unapredimo svoj izgled, brzo i efektno:

„Nijansiranjem možete osvežiti frizuru na veoma jednostavan način. Predložite vašem frizeru da, samo na kosu oko lica, doda pramenove u odgovarajućoj nijansi.
Ovakav način nijansiranja znatno će vam skratiti period boravka u salonu, manje će koštati, a većina vaše kose će ostati neoštećena.
Dodavanjem pepeljasto plavih pramenova, ublažite žuti pigment na plavoj kosi. Pramenovi boje meda ili žita fantastično će oživeti braon boju, a ukoliko želite neku veću i izražajniju promenu, dodajte intenzivne nijanse crvene i ljubičaste.“

Kada želimo da unesemo promenu u svoj život, uglavnom „unesemo“ sebe u frizerski salon. Posle višečasovnih frizerskih tretmana, kada euforija splasne, postavlja se pitanje: Da li ćemo novu frizuru znati da „nosimo“? 


Helperkin 21.savet:
Kako kaže Lady Sunflower, svoju frizuru možemo da ulepšamo dodavanjem pramenova na deo kose oko lica. Ovo je jeftinije, brže i zdravije za kosu od mnogih drugih frizerskih tretmana! Ko voli da da natenane uživa u frizerskom salonu, neka doda ove pramenove kao šlag na tortu.








 


Gost savetnik:
Lady Sunflower

Frizer sa 20 godina radnog iskustva. Modni stilista, zvanje stekla na italijanskoj školi mode Istituti Callegari u okviru Accademia dell Lusso. Dizajner sopstvene modne linije "Rhiannon"- haljina od visoko kvalitetnih svilenih i luksuznih materijala.
Svoj termin u studiju Sunflower možete zakazati na tel: 060 08 08 750





Osvojite nagradu!

Postavite komentar o tome koliko vremena vi trošite na friziranje. Da li vam je važno da je frizura praktična ili u trendu, bez obzira koliko vam vremena treba da je dovedete u red? Šta radite sami, a šta poveravate frizeru? Koji je vaš praktičan savet za negovanje kose i lepu frizuru?
KOMENTAR + SHARE na društvenim mrežama klikom na dugme ispod posta, OMOGUĆAVA VAM DA OSVOJITE NAGRADE našeg gosta savetnika, u salonu Sunflower:
- Jedno nijansiranje pramenova oko lica, i
- dva feniranja



20 коментара:

Jelena M је рекао...

Frizura mora da mi lepo stoji ali MORA i da bude prakticna! Uglavnom je operem i samo osusim, a penom je oblikujem. Kada je operem nekoliko sati pred spavanje, sutradan mi bude odlicna! Bas sam htela nesto da menjam! Ovi pramenovi bi mi bas legli!

Peđa је рекао...

Moja frizura je jako prakttična jer je O :-) Ali moja lepsa polvina ima kosu i hoce nagradu!

Tina је рекао...

Ranije sam imala kratku kosu misleci da je prakticnija. Sada mi je kosa duga i mnogo je lakse dovedem u red. Kod frizera idm jednom mesecno na šišanje i nekoliko puta na feniranje.

Анониман је рекао...

mislim da mi se smucila kratka kosa i kad videh 2.3 sede , seckam je svaki h 10 tak dana maki

Анониман је рекао...

Imam kovrdžavu kosu, zanima me savet za boju? hvala

Анониман је рекао...

ja volim kad je svaka dlaka pod konac... volim kad mi sija i to mi je najbitnije od svega..sada se oporavila od loseg frizera ali se oko nje najvise trudim i frizura mi je stalno uredna a pogotovo ako idem negde onda joj posvetim skoro 3 sata... ali isto tako i volim da experimentisem i mislim da je bolje kad je kosa satirana nego kad je skroz farbana.. Aleksandra Bozovic

Lady Sunflower је рекао...

Molim Vas, napišite mi detaljnije šta Vas zanima. Da li Vam je potreban savet u vezi sa proizvođačem, vrstom boje(postoje trajna i polu trajna boja, kolor šampon, boja bez amonijaka itd.) ili možda samo da preporučim koja po mom mišljenju kvalitetom i sastavom najviše odgovara kovrdžavoj kosi? Takođe mi napišite i šta želite da dobijete kao krajnji rezultat.

Unknown је рекао...

pakovanje sa ceramidima za kovrdzavu kosu , staviti na krajeve , uviti te krajeve i fenom prosustiti , isprati ; ulje na krajevima isto tako je sasvim dobro ukoliko nema pakovanja, tretiirati jer kovrdzavu kosu nema svrhe seci , sta god da ste dobili kao savet. stepenasto , ne nikako.

Zhoze је рекао...

Imam dugu i gustu kosu, sisam je 3x godisnje, iako znam da bih trebala cesce to da radim, jednostavno nemam srca da je isecem :) Zbog prirode svog posla prinudjena sam da je feniram jednom u 5 dana, a nekad i pre... Sve zavisi... Volim da eksperimentisem i ova nagrada bi mi zaista dobro dosla, mogli bi raditi crvene i ljubicaste pramenove :)

Unknown је рекао...

Volela bih da me uverite u kvalitete Vasih usluga,do sada sam cula samo lepe komentare o Vama.imam zelju da mi napravite lokne(uvijete kosu):)

Smile је рекао...

Volela bih da nijasniram kosu,prosvetlim..sada je braon..smeđa..inače imam svetli, beli ten.Šta preporučujete ? :)

Lady Sunflower је рекао...

Ono što uvek lepo pristaje braon-smeđoj kosi je nijansiranje pramenovima u plavim nijansama.Međutim, takva kombinacija boja je već godinama u upotrebi pa se može upotrebiti i izraz "dosadna":). Da bi se učinila zanimljivijom, predlažem Vam da plavim nijansama dodate NIJANSE ljubičaste ili bakarne koje su u katalogu boja bliže braon bojama, a kada se one uklope da od vrata ka licu prelaze iz tamnijih u svetlije, rezultat je FANTASTIČAN. Takođe morate voditi i računa o tome da li ste više tip (po boji kose i očiju) za hladne ili tople tonove boje (svaka BOJA ima svoje TOPLE I HLADNE NIJANSE)...

Анониман је рекао...

Poštovani,

Zanima me koja bi mi boja najviše odgovarala s obzirom na ten i oblik glave? Tdj. kako da definišem što bolje lokne? Čula sam da je za definisanje lokni najbolja kolekcija Schwarzkopf Osis i naravno slana voda ( u slobodnoj režiji), da li je to tačno?
Naravno što prirodnija boja, odn. bez amonijaka me zanima?
Koristila sam emulzione hidrogene.
Nadam se da sam bila jasna, hvala unapred :)
p.s. poslala bih Vam sliku u mail-u :D

Unknown је рекао...

ovo zvuci stvarno odlicno

Lady Sunflower је рекао...

Moj favorit je Revlon-ova linija za definisanje lokni, ali ipak treba se probati nekoliko proizviđača (proizvoda) i onda se odlučiti za onog čiji Vam rezultat najviše odgovara. Predlažem Vam da svratite do mog studia "Sunflower" na Senjaku, pa da dođemo do rešenja koje bi bilo odgovarajuće za Vas. Moj mail je verahananaja@yahoo.com, slobodno se javite jer za detaljnije savete bih ipak morala da pogledam Vašu kosu.

Helperka је рекао...

Draga Layla,

Hvala na savetima i podeljenom iskustvu! Osvojili ste glavnu nagradu Studija Sunflower. Pošaljite svoj kontakt telefon u inbox na Facebook stranici Helperka ili na mail helperka.rs@gmail.com.
Nastavite da čitate Helperkine savete i osvojite nove poklone Helperkinih saradnika!
Love, Helperka

Helperka је рекао...

Draga Aleksandra,

Hvala na podeljenom iskustvu. Osvojili ste feniranje u Studiju Sunflower. Pošaljite svoj kontakt telefon u inbox na Facebook stranici Helperka ili na mail helperka.rs@gmail.com.
Nastavite da čitate Helperkine savete i osvojite nove poklone Helperkinih saradnika!
Love, Helperka

Helperka је рекао...

Draga Milena,
Osvojili ste feniranje u Studiju Sunflower! Pošaljite svoj kontakt telefon u inbox na Facebook stranici Helperka ili na mail helperka.rs@gmail.com.
Nastavite da čitate Helperkine savete i osvojite nove poklone Helperkinih saradnika!
Love, Helperka

Анониман је рекао...

hvala hoću, tek sada vidim Vaš odgovor, imala sam neke probleme sa comp-om..
A kada objavljujete dobitnicu nagrade? :)

Helperka је рекао...

Draga citateljko,
dobitnice su obavestene ispod svojih komentara, a spisak dobitnica nalazi se i na nasoj facebook strani
https://www.facebook.com/pages/Helperka/166603370135279
Lajkujte stranu kako biste bili u toku sa najnovijim akcijama i Helperkinim savetima.
Love, Helperka