Странице

среда, 4. децембар 2013.

Besplatna radionica “Lično i porodično organizovanje- veština koja se uči“


Ova radionica je  namenjena svima koji žele da boljim organizovanjem postignu više i ostvare bolji kvalitet života. Ako imate utisak da ne možete da stignete da uradite stvari koje ste isplanirali, ako često tražite stvari koje su se negde zagubile, ako se loše hranite jer ne stižete da kuvate, ako propuštate važne događaje, ovo je prava radionica za vas.



Broj obaveza se dodatno povećava zasnivanjem porodice i dobijanjem dece, pa će mame sigurno pronaći potrebu da implementiraju savete sa ove radionice.

Saveti su tako koncipirani da pružaju mogućnost da odmah počnu da se primenjuju i daju brzo vidljive rezultate. Radićemo i test na kako biste saznali kojem organizacionom tipu ličnosti pripadate. Na osnovu ovog saznanja moći ćete da primenite organizaciona pravila koja su prilagođena baš vama, kako biste postigli maksimalne rezultate.

Radionica će se održati u nedelju, 08.12.2013 od 17-19h u Shiva Shakti Yoga studiju, Braće Radovanović 36 u Beogradu, u organizaciji Centra za mame. Radionicu vodi Zorana Vujić, magistar međunarodnog menadžmenta i marketinga, profesionalni organizator i urednica sajta Helperka.


3 коментара:

deerwoman је рекао...

Baš sam htela da dođem, ali me spopala prehlada... :(

Da li organizujete neku vrstu konsultacija na daljinu (Skype ili nešto drugo) za nas van Bg? Ako ne, eto predloga :)

Helperka је рекао...

Draga Jelena,
Žao mi je sto niste uspeli da dođete. Možemo da se dogovorimo oko konsultacija putem Skajpa. Javite mi se na na e- mail helperka.rs@gmail.com, pa cemo se dogovoriti oko svih detalja. Love, Helperka

deerwoman је рекао...

Hvala, hvala!
Poslala mejl :)