Странице

недеља, 28. јул 2013.

25. Vaši komentari su nam važni !!!


Dobri saveti zlata vrede. Vaši saveti su nam važni i vredni pa ih zato nagrađujemo i objavljujemo! Pokloni će vam stići na adrese koje ste nam poslali, tokom avgusta.
  •  U svojim istraživačkim pohodima pri upoznavanju sveta deca ostavljaju svoje tragove. U našim srcima, ali i na zidovima, namestaju… Da bismo pamtili samo one lepe, a manje se nervirali zbog ižvrljanih zidova i drugih fleka, Vileda nam je pripremila Miraclean sunđer. Suzzy je zadovoljna njegovim efektom pa ga svima toplo preporučuje. Dakle, Suzzy smatra da je za dobro, efikasno i brzo urađen posao potreban dobar alat.
  •   Dada nas je počastila svojim pesničkim darom, a zaključak koji lebdi među ovim stihovima je da svi članovi porodice zajedno treba da učestvuju i u sređivanju kuće i u slobodnom vremenu koga im ostane više jer su posao ovako brže i zabavnije završili.
  • Saznali smo i kako da iskoristimo gumene rukavice u druge svrhe. Čitateljka koja nam je otkrila ovaj trik kaže, da kada pokvasi gumene rukavice i njima prelazi preko nameštaja, one odlično skupljaju dlake njenih ljubimaca.
  • Maja smatra da prvo moramo da uložimo, da bismo dobili. Osim novca, ako ulažemo vreme, ljubav, trud, sigurno će nam se na kraju vratiti kroz radost i zadovoljstvo. A onda ćemo sebe častiti zasluženim odmorom!



 http://www.freedigitalphotos.net  

Helperkin 25. savet
Delite svoja iskustva i budite otvoreni za nove ideje! 

Želim Vam lep provod i odmor tokom leta…
Čestitamo!
 
                   





1 коментар:

Helperka је рекао...

Maja nam je javila da je dobila svoju nagradu i da je veoma zadovoljna! Ocekujemo da nam se jave i ostale dobitnice i potvrde da su primile paket. Do neke nove nagradne igre,
Love, Helperka